avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sa fac? nu mai pot intretine copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sa fac? nu mai pot intretine copilul

buna ziua,am un copil de 1 an si 7 luni sunt despartita de tatal lui de 6 luni eu stau cu chirie si nu am serviciu.eu si tatal lui nu am fost casatoriti dar a recunoscut copilul,eu acum vreau sa ii dau copilul pt ca nu mai am cu ce sa-l intretin el nu mi-a dat niciun ban de 6 luni de cand am plecat de la el.dar nu vrea sa ia copilul.ce sa fac???
Cel mai recent răspuns: anonim13 , utilizator 14:07, 8 Iunie 2011
O solutie ar fi sa insistati sa va gasiti un serviciu, iar copilul sa il dati la o cresa saptamanala, decat sa il dati unui barbat care nu si-l doreste....
Puteti sa-l actionati in instanta pentru neplata pensiei alimentare.
il actionati in judecata.. ori pt a-i cere pensie de intretinere sa puteti pastra copilul, ori sa cereti sa-i fie lui incredintat. daca niciunul nu-l doreste sau nu-l poate creste, va fi dat in plasament sau la un camin de copii.
Alta variante Fundatia Prietenii copiilor Numar de telefon:
021.315.75.27 (Fix)
ok va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea face?? ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua...as avea si eu o mare rugamine daca imi ma puteti ajuta cu vre-un sfat sau ceva sa stiu ce as putea face...sunt casatorita de 3 ani jumate si avem ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara artenealexandra artenealexandra Buna ziua, Un barbat a trait in concubinaj cu o femeie. Au facut un copil, pe care l-a recunoscut. Dupa cativa ani, cei doi s-au despartit, s-au judecat in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara padurariu padurariu eu am divortat de sotul meu avem un copil infiat din hotarare a ramas la mine el trebuie sa plateasca 500 ron in fiecare luna ,cum am ramas in urma divortului ... (vezi toată discuția)