daca era copilul dvs. , (de sange) ce faceati, il dati in plasament pe motiv ca nu aveti casa? De ce ati mai infiat copil, nu v-ati gandit ca in anumite situatii nu puteti avea grija singura de el? Oameni iresponsabili si fara inima , Dumnezeu va va rasplati dupa faptele dvs. Cu siguranta o sa va mearga bine in viata! Ma si mir cata nerusinare aveti de veniti sa mai si puneti intrebari si cu cata usurinta povestiti faptele dvs marete. Va mai intreb inca o data;
Daca era copilul dvs. bun si ramaneati fara casa in urma divortului, de fapt nu ati ramas fara casa, nu ati avut niciodata casa, era a sotului ca doar asta este motivul pt. care a ramas in casa, ei bine intr-o asemenea situatie , ce faceati, va abandonati copilul in plasament pt. motivul ca nu mai aveti casa?
O sa ajungeti sa cersiti ajutor la copilul pe care in prezent l-ati abandonat si atunci o sa va ganditi la ceea ce v-am scris eu acum . Sfatul meu este , sa mergeti de urgenta si sa va luati copilul si Dumnezeu va va ajuta sa-l cresteti. Eu intuiesc ce ati gandit. Vreti sa va reluati viata cu un alt barbat si nu ati vrut sa fiti legata in vre-un fel de trecut sau sa aveti vre-o responsabilitate gandidu-va ca nu va va mai cere nimeni in casatorie. Un barbat adevarat va va admira si va va lua de sotie daca veti creste singura un copil infiat si incredintat dvs. in urma divortului. Un barbat de doi lei cum sperati dvs. sa gasiti , va aprecia ca ati dat copilul in plasament si va va lua de sotie pt. ca nu aveti obligatii. Un asemenea prost nu se va gandi o clipa ca sunteti o femeie fara suflet si ca oricand va putea fi in locul copilului abandonat, sa zicem in situatia in care i se intampla ceva , cu sanatatea , il veti abandona si pe le , mutandu-va la urmatorul barbat , si tot asa.
Sunteti o femeie fara caracter, fara suflet, si nu va asumati nici-o responsabilitate si pt. tote acestea o sa va luti rasplata cu varf si indesat. Eu chiar nu inteleg cum mai incearca cineva pe acest forum sa va indrume in loc sa va critice.
Ce va mai intereseaza pe. dvs. de pensiea copilului? La ora actuala obligatia de intretinere este preluata de stat care plateste indemnizatia celor care il au in plasament si care sper sa nu il abandoneze ca a intarziat indemnizatia de la stat.
Rusine sa va fie.
Stimati colegi de forum. va rog sa nu mai dati indrumari unei asemenea persoane , nu merita.
Oricum, ce intreaba ea este o prostie, barbatul respectiv ca si ea de altfel nu mai pot fi obligati sa plateasca pensie de intretinere, pt. ca legea este prost facuta.
Dupa mine , un asemenea cuplu care infiaza copil iar in urma divortului, copilul ajunge in plasament din orice motive, mai putin decesul celui caruia ii fusese incredintat, sa fie obligati sa plateasca pensie de intretinere copilului pe langa indemnizatia acordata de stat. La ora actuala acesti copii sunt lasati fara aparare in fata iresponsabilitatii acestor indivizi care se joaca cu soarta sufletelor nevinovate. O sa fac un Memoriu la Parlament si la Guvern pt ca prin lege sau OG sa modifice legislatia in sensul aratat. Sunt revoltat, femeia asta mi-a stricat toata ziua. Am sa fac un proiect de lege pt. modificarea legii 273/2004 , proiect pe care am sa-l supun pe un forum ,spre dezbatere tuturor oamenilor de bine si care gandesc ca mine.