avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general faliment
Discuție deschisă în Contabilitate în general

faliment

firma la care am lucrat tocmai a dat faliment....ce acte trebuie sa mi se elibereze de la contabilitate ptr a beneficia de somaj?????
multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:50, 8 Iunie 2011
Decizia de lichidare si o hartie pe care lichidatorul sau cine mai conduce acum firma , trebuie sa o completeze. Modelul acesteia, pe care il puteti lua si de la somaj este la adresa [ link extern ]
Mergeti la somaj si vedeti ce trebuie sa contina intreg dosarul cu acte, pentru ca acesta trebuie depus in termen de 10 zile de la incetarea contractului de munca, pentru a putea beneficia de ajutorul de somaj de la acea data, sau daca depasiti termenul celor 10 zile, vi se va da somaj de cand depuneti cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj dupa concediul de ingrijire copil. mihaela_d_a mihaela_d_a Am fost in concediul pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani in acest timp firma la care lucram a intrat in procedura de faliment, as vrea sa-mi depun ... (vezi toată discuția)
Perioada de depunere a actelor pentru somaj dupa concediul pentru cresterea copilului gabbi_dicu gabbi_dicu In cat timp se pot depune actele pt somaj dca concediul de crestere copil s-a incheiat pe 08.04.2012? (vezi toată discuția)
Se poate lua somaj dupa cic? florin96 florin96 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Dupa Concediu de ingrijire copil se poate intra in somaj in caz ca societatea la care ai lucrat a dat ... (vezi toată discuția)