avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pe profit

Detin un SRL, si in luna iunie, prima de functionare, realizez un profit de 6000 ron. Pe 25.07, trebuie depusa o declaratie , din care sa rezulte acest profit? Trebuie sa platesc impozitul pe profit aferent acestei sume?Pana la ce data ?(25.07.2011?)
Cel mai recent răspuns: nigerart , utilizator 11:05, 9 Iunie 2011
Trebuie sa va achizitionati de la administratia financiara Registrul de evidenta fiscala, unde veti trece toate informatiile pentru determinarea profitului impozabil si calculul impozitului pe profit.
Apoi cu valoare rezultata pentru impozitul pe profit completati in declaratia 100 care se depune pana la 25 iulie 2011 si tot pana atunci e si termenul de plata prin banca cu ordin de plata sau la caseri de la finante cu foaie de varsamant. E bine sa intrebati pe cineva care are putina experienta sau sa va uitati pe declaratia 101 care va poate ajuta la completarea in acel registru. Nu treceti de prima data pentru ca daca cumva gresiti, nu puteti face stersaturi in registru.
Multumesc pentru raspuns. Pe declaratia 101 m-am uitat, dar , vorba dumneavostra va trebui sa consult pe cineva cu experienta, pentru ca nu am inteles unele denumiri de conturi, la ce anume se refereau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare punct de lucru tibi2008 tibi2008 suntem doi asociati la un SRL, am deschis un punct de lucru unde doar dupa o luna contractul de inchiere al spatiului s-a reziliat iar activitate la punctul de ... (vezi toată discuția)
Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Diferente de control mona_genes mona_genes buna ziua in decembrie 2008 am avut control de fond. In urma acestui control au iesit diferente de plata la profit si tva , la care se adauga si majorari . ... (vezi toată discuția)