avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accesul pe Internet la dosarele proprii din Spania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accesul pe Internet la dosarele proprii din Spania

Sunt implicat intr-un proces civil in Spania,am gasit site-ul Ministerului de Justitie spaniol,dar imi cere semnatura electronica...spaniola (DNIe).Eu am semnatura romaneasca;CUM TREBUIE PROCEDAT ca M.J.din Spania sa imi permita accesul la dosarul MEU,prin INTERNET ??Din Romania !Daca poate cineva sa ma ajute,ii sunt recunoscator; catelh@yahoo.com Mentionez ca am si nr. de inregistrare straini (NIE)si,totodata nu stiu daca acesta ARE VALABILITATE nelimitat sau trebuie reinnoit???:help:
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
marimice, utilizator

Alte discuții în legătură

Obținere formular s1, pentru mama mea pensionară Oaie Oaie Încerc de 6 luni să obțin formularul S1 de la casa de asigurări de sănătate Buzău, mama mea fiind pensionară, și momentan locuiește la mine în ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)
Obligat de legi, din 2002 detin doua permise de conducere, romanesc si spaniol cuziamusia cuziamusia In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)