avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon

am o intrebare sunt plecata in italia de 4 luni cu acordul concubinului meu am trimis bani in tara putini dar am trimis deoarece am un fiu de 9 luni ca acum sa aud ca el ma dat la tribunal pt abandon ce as putea face si inca o nedumerire e posibil el a facut plangerea acum in luna iunie si prima infatisare sa fie la sfarsitul lui septembrie
Cel mai recent răspuns: AlexaDankloff , utilizator 19:03, 8 Iunie 2011
Aveti un acord scris sau a fost doar verbal?
verbal
Petru munca ce o prestati aveti un contract cu angajatorul?
Aveti martori in Romania care sa stie de acordul dvs verbal cu concubinul?
Ca sa nu mai editez: dvs aveti dovada banilor trimisi si scopul lor?
In caz contrar sfatul meu este ca de fiecare data cand trimiteti bani sa o faceti intr-un cadru legal ( posta, western union ,banka ) si de fiecare data sa pastrati dovada.
:offtopic: Interventie moderator
@ AlexaDankloff

Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 24 de ore cat puteti edita mesajul).

Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

Alte discuții în legătură

Am o intrebare cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea lipseste de acasa de o luna in timp in care eu am ramas cu copilul in apartament . ea nu imi raspunde la telefon nici la mesaje iar eu nici nu stiu ... (vezi toată discuția)
Succesiune bruneta87 bruneta87 buna ziua!am si eu mai multe intrebari la care sper sa imi puteti raspunde.vreau sa deschid succesiunea,tatal meu este mort de 15 ani,suntem 5 ... (vezi toată discuția)
Preaviz si salar compensatoriu munteanu emil munteanu emil Buna ziua. Am si eu o intrebare,pana in data de 25 martie 2010 am fost in concediu de crestere a copilului pana la implinirea varstrei de 2 ani.Firma la ... (vezi toată discuția)