avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

am accidentat masina unui prieten,asigurarea fiind pe numele lui.pot sa fac amiabila intre mine si pagubit
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:12, 8 Iunie 2011
intelegerea amiabiala o poate face acela care e proprietarul masinii, pe numele caruia este asigurarea.dvs nu aveti calitate sa incheiati vreo intelegere amiabila avand in vedere ca masina nu va apartinea.
Proprietarul va completa constatul amiabil cu pagubitul iar dv veti completa o declaratie la asigurator cu privire la ce s-a intamplat. Alaturi de constatul amiabil veti depune copii dupa permisul dv si dupa CI pt ca dv ati fost la volan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)