avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriptie

buna ziua,,am primit pedeapsa la art 215 cp (inseleciunea) de 3 ani cu executarea pedepsei prununtarea definitiva afost la data de 03/11/2004.
doresc sa aflu cand se prescrie pedeapsa ....am fost inchis de la data de 25/03/2003 si am fost eliberat la data de 18/05/2004

Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 21:58, 8 Iunie 2011
Ceva nu se intelege: Ati fost condamnat in data de 3-11-2004 si ati fost eliberat la 18-05-2004.Admit ca poate ati scris gresit.
Faptul ca ati fost inchis de la 25-03-2003 inseamna ca ati stat in arest preventiv , asa cum presupun, perioada de arest scazandu-se din durata executarii.Ati fost eliberat conditionat?Sau la termen?Fiindca nu trebuie sa se prescrie nimic ci sa puteti fi reabilitat , iar termenul de reabilitare pare a se fi implinit , 4 ani plus 1 an si jumatae , 5 ani si jumatate de la data executarii definitive a pedepsei.Decicalculati acest termen, fiindca din ce relatati nu se intelege intocmai cand si in ce conditii ati fost eliberat.Iar daca va da asa, faceti cerere de reabilitare judecatoreasca la instanta care a pronuntat condamnarea sau la instanta dvs. de domiciliu egala in grad.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
ContSters181996, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de reabilitate tariq tariq daca o persoana a executat o jumatate din pedeapsa si afost eliberat conditional pedeapsa date este trei ani...intreb daca scade de la termen perioada care am ... (vezi toată discuția)
Rescriptie art 215 cp tariq tariq buna ziua ....pana acum nu am primit raspuns clar.. parti civile sunt in alte tara..adica nu sunt romani...fapta afost savarsite in romania inseleciunea ... (vezi toată discuția)
Resrictie tariq tariq buna ziua cand se prescrie o pedeapsa in caz daca condamnatul a executat jumatata din pedeapsa ? am fost condamnat la trei ani si am fost eliberat ... (vezi toată discuția)