buna ziua
cand se prescrie o pedeapsa in caz daca condamnatul a executat jumatata din pedeapsa ?
am fost condamnat la trei ani si am fost eliberat conditional dupa ce am executat jumatate din pedeapsa ....recurs facut de parchet afost admis de curtea de apel buc prin care restul pedeapsa trebuie executate...decizia definitiva avut loc la data de 3/11/2004
va multumesc
Termenul de incercare se compune din durata inchisorii la care se adauga 2ani si se socoteste de la data cand decizia a devenit definitiva,cf art. 82 C Penal.
multumesc pentru raspuns
eu sunt cetetean straiin si nu prea inteleg bine romaneste
pot dvs sa imi ixplicat cand pot sa intru in romania ?
decizia definitiva afost la data de 3/11/2004 condamnat la trei ani cu executarea dar am facut un ani si 2 luni din pedeapsa.
va multumesc
am fost arestat la data de 11/3/2003 si am fost eliberat conditional la data de 18/5/2004 iar definitiva la csj afost la data de 3/11/2004.decizia afost ca trebuie sa execut restul pedepsei...pe moment eu am fost plecat din tara..acum pot sa vin in tara sau mai trebuie sa mai stau ? si pana in ce data pot sa intru in tara ?
va multumesc
Rescriptie art 215 cp
tariq
buna ziua ....pana acum nu am primit raspuns clar..
parti civile sunt in alte tara..adica nu sunt romani...fapta afost savarsite in romania inseleciunea ... (vezi toată discuția)
Prescriptie
tariq
buna ziua
daca un condamnat la trei ani cu pedeapsa inchisori a executat jumatatea din pedeapsa,se tine cont ca executat cel jumatate si se prescrie 5 ani + ... (vezi toată discuția)
Termen de reabilitate
tariq
daca o persoana a executat o jumatate din pedeapsa si afost eliberat conditional pedeapsa date este trei ani...intreb daca scade de la termen perioada care am ... (vezi toată discuția)