avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.este vb de mama care acum cativa ani,bolnava fiind a donat in favoarea surorii sale partea ei de mostenire cu intelegerea verbala ca va avea grija de ea..acum mama impreuna cu sora mea de 12 ani locuiesc in casa matusii mele, cea batraneasca ,pt ca ea si-a ridicat alta in spatele acesteia..de ceva timp insa cumnatul mamei(care cred ca e trecut si el pe actele de proprietate pt ca a partecipat la construirea casei cea noua)vor sa le dea afara din casa...nu le lasa sa iasa din curte...a intervenit si politia care a zis ca nu poate sa le ajute deloc...ce e de facut...va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce pot face...mama e f bolnava si sora mea a ramas traumatizata de comportamentul unchiului...multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 21:24, 19 Iunie 2011
Mama sa mearga la Parchet langa judecatorie cu buletinul,. contractul de comodat si sa faca plangere impotriva cumnatului pentru distrugere, violare de domiciliu...sa spuna cat mai multe in declaratii. Eventual sa ia si un martor cu ea. Sa specifice ca el nu e proprietar pe casa, ci sotia lui in calitate de mostenitoare.
Mai mult sincer nu stiu ce sa va zic. Daca aveti posibilitatea, incercati sa o rupeti de mediul acela si sa aveti dumneavoastra grija de ea.
eu as vrea sa fac o sesizare,o plangere cum ca politia municipiului nostru nu ia in serios problema aceasta..nu mi se pare corect sa stai cu mainile incrucisate ca organ al politiei si sa ridici din umeri la o problema de genul asta...unde as putea sa ma adresez?ministerului de justitie,de interne?va multumesc mult...
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
MihaelaMiki, utilizator
Parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Am uitat să precizez faptul ca matuşa şi unchiul meu nu au avut copii. ªi încă ceva...va rog..ce înseamna faptul că mama nu a acceptat moştenirea de ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Renunțare drepturi după sora decedată, obținută prin înșelătorie. se mai poate face ceva după un an și 4 luni? jotwd jotwd In urma decesului matusii mele, unchiul o pune pe mama sa semneze la notar renuntarea la mostenire dupa sora, aceasta neavand copii. Intrebarea mea este, mai ... (vezi toată discuția)