avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ANGAJARE FARA CIM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ANGAJARE FARA CIM

S-a deschis o clinica de chirurgie care, fiind la inceput nu prea are activitate. Aproape tot personalul este angajat part -time, avand CIM cu norma intreaga la alte unitati spitalicesti. Aici cam stau degeaba. Ce alta forma de angajare legala as pute gasi in asa fel incat sa platesc personalul numai la cat lucreaza, fara CIM dar respectand toate celelalte obligatii catre stat.
Pot cadrele medicale sa fie angajate ca PFA in baza avizului de libera practica?

Alte discuții în legătură

Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. momentan sunt angajat cu cim la o firma si mi-am deschis ... jzkm jzkm Buna ziua. Momentan sunt angajat cu CIM la o firma si mi-am deschis PFA. Avand in vedere faptul ca munca mea zilnica se rezuma undeva la 4 ore, celelalte se ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)