avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Momentan sunt angajat cu CIM la o firma si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Momentan sunt angajat cu CIM la o firma si mi-am deschis ...

Buna ziua. Momentan sunt angajat cu CIM la o firma si mi-am deschis PFA. Avand in vedere faptul ca munca mea zilnica se rezuma undeva la 4 ore, celelalte se pierd in timpul procesului de munca, voiam sa stiu daca pot sa imi mai iau un proiect in paralel pe PFA tot la 8 ore.

De taxe nu se pune problema, voiam sa stiu daca pot lucra in paralel in timpul acela cat stau degeaba si astept dupa procese si la altceva si mai apoi sa imi continui munca dupa amiaza.

Ce mai voiam sa stiu este daca eu primesc salariul la norma de 8h/zi, mai pot factura pe luna inca 8h/zi (~ 160h) avand in vedere ca pe CIM am tot atatea?

Intreb pentru a stii sa evit anumite probleme (pe care nu le stiu dar incerc sa le previn) pe care le-as putea avea cu legea.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
jzkm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 1 Iulie 2022
Puteti sa faceti orice vreti si oricat IN TIMPUL LIBER, adica nu in pauzele din timpul programului. Pe PFA puteti factura cat vreti indiferent de cate CIM-uri aveti (puteti avea mai multe). Singura problema pe care o puteti avea este cu angajatorul pe al ccarui timp vreti sa lucrati la alte proiecte. Dar daca gasiti intelegere si flexibilitate, nici asta nu ar fi o problema.
Proiectul il luati de la aceeasi societate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program flexibil de lucru AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: in cazul in care unitatea doreste sa ofere program flexibil angajatilor, cum se specifica acest aspect in ... (vezi toată discuția)
Avand in vedere ca la 8h de lucru este obligatorie o pauza de ... Mihai 19891989 Mihai 19891989 avand in vedere ca la 8h de lucru este obligatorie o pauza de masa de minim 30 de minute si maxim 60 de minute. Daca intr-o zi se lucreaza mai putin de 8h, ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa in prezent anirc anirc Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: in prezent angajatorul ma poate obliga sa iau pauza de masa socotita in afara celor 8 ore de lucru? Daca da, imi ... (vezi toată discuția)