avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie pfa pt a preda lb engleza la gradinita
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie pfa pt a preda lb engleza la gradinita

stie cineva despre ce e vorba mai exact ce implica o autorizatie pfa facuta pt a preda engleza la gradinita :help:astept un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: OT43857004 , utilizator 00:39, 10 Iunie 2011
Va infiintati o PFA cu activitatea principala: 8552 - Invatamant in domeniul cultural (limbi straine muzica, teatru, dans si arte plastice)
Detalii infiintare PFA aici: [ link extern ]
multumesc pt raspuns apreciez raspunsul dvs promt si sper ca pe viitor daca mai am nevoie sa ma ajutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii ore private de muzica Paxman Paxman Buna ziua!Ce autorizatii sunt necesare pentru o activitate meditatii muzica(la domiciliul meu cat si la domiciliul studentului)?Ce alte detalii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor coregraf ElenaTarna ElenaTarna Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez? 9304 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de modeling DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua. Pentru a infiinta o agentie de modeling ce coduri CAEN trebuie activate si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite? (vezi toată discuția)