avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare creante

Care este posibilitatea de a obliga o firma lichidatorie sa plateasca creditorii (fosti salariati disponibilizati) cu drepturile care li se cuvin, atunci cand instanta a dispus printr-o sentinta definitiva si irevocabila, modificarea pozitiei in tabelul creditorilor din creante chirografare in creante de natura salariala? Firma lichidatorie spune ca nu are sumele respective si urmeaza sa scoata la vanzare bunurile firmei aflate in faliment (procedura lunga si anevoioasa). Se poate face executare silita?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:41, 10 Iunie 2011

Care este posibilitatea de a obliga o firma lichidatorie sa plateasca creditorii ............................ Firma lichidatorie spune ca nu are sumele respective si urmeaza sa scoata la vanzare bunurile firmei aflate in faliment (procedura lunga si anevoioasa). Se poate face executare silita?

Nu puteti obliga lichidatorul sa plateasca daca acesta nu are cu ce !!
Ce intelegeti prin executare ?? caci tocmai asta face lichidatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se executa o sentinta de atragere??? MIXAM MIXAM Exista sentinta de atragere a raspunderii persoanelor responsabile promovata in temeiul art. 138 al. 1 lit a, prin care jud sindic a admis in parte actiunea ... (vezi toată discuția)
Mare dilema : ordinea si rangul creantelor "accesorii" in tabelul creantelor? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua tuturor! Societatea la care am lucrat ne-a disponibilizat, fara a ne achita salariile compensatorii cuvenite!am fost nevoiti sa ne adresam instantei ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale/insolventa/reorganizare/faliment/recuperare creante! Mb2122 Mb2122 Buna seara! Am castigat prin proces cu firma la care am lucrat drepturile salariale pana la data reincadrarii efective. Pana la judecarea recursului (facut de ... (vezi toată discuția)