avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe venit

buna ziua
sunt agent de asigurari,v-as intreba,daca mie imi opresc impozit 16% cei de la firma de asigurari,eu mai trebuie sa platesc,ceva la finante?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nepora , utilizator 09:57, 9 Iunie 2011
Cand ati depus declaratia 200, pana pe 16 mai, ati atasat si copie de pe adeverenta primita de la firma de asigurari cum ca ei au virat, pentru dumneavoastra 16% impozit. In acest caz la finante nu mai aveti de plata nimic.
am inceput sa lucrez in asigurari in ian.2011
va multumesc
Atunci tot ce am povestit mai sus ramane valabil pentru 2012.Sper ca ati inregistrat contractul de agent la administratia financiara a localitatii de domiciliu? Succes la clienti.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
george-neagu, moderator
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit din asigurari vlasin vlasin Buna ziua , As avea si eu o intrebare in legatura cu plata impozitului din venit de agent de asigurare. Eu desfasor activitatea in localitatea ... (vezi toată discuția)
Contract agent asigurare Osanca Osanca Buna ziua, as dori sa stiu ce obligatii am fata de stat(contributii) daca inchei un contract de agent de asigurari.Multumesc. (vezi toată discuția)
Doi la suta din impozit faraC130 faraC130 Buna ziua Stiu ca pot directiona doi la suta din impozitul pe venit catre anumite societati non profit sau alte categorii. Am citit mai multe si pe net si pe ... (vezi toată discuția)