avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

APARTAMENT

AM INCHIRIAT DE LA PRIMARIE IN URMA CU 5 ANI, UN APARTAMENT DIN FONDUL LOCATIV DE STAT.
L AM PRELUAT INTR O STARE JALNICA, AM INVESTIT FOATRE MULT IN EL CU ACORDUL SCRIS AL PRIMARIEI, AM INCHEIAT UN PROCES VERBAL DE PREDARE PRIMIRE ATUNCI CIND L AM PRELUAT IN CARE AM ARATAT STAREA JALNICA IN CARE SE AFLA.
IN MOMENTUL DE FATA A SI VREA SA L CUMPAR DAR PRIMARIA NU ESTE DE ACORD.
CE POT SA FAC?
MULTUMESC!

in principiu nimic, ap. in cauza este propietatea primariei in consecinta nu pot fi obligati sa vanda, depinde ce clauze contractuale aveti
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
Catalin Burcea - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere iliutatrusca@gmail.com iliutatrusca@gmail.com AM INCHIRIAT DE LA PRIMARIE,UN APARTAMENT PE O DURATA DE 15 ANI. AM PRELUAT APARTAMENTUL,AM FACUT PROCES VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE AL ACESTUIA IN CARE AM ... (vezi toată discuția)
Model de acord cris2279 cris2279 Firma X inchiriaza de la firma Y un apartament; pentru a-l folosi in scopuri de stabilire a sediului social (pentru o alta firma decat X) are nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament 1ppp 1ppp Am inchiriat de la Primarie un apartament acum 6 ani. In momentul in care l am luat era intr o stare deplorabila, fara gaze ,apa, curent, usi etc. Am facut ... (vezi toată discuția)