Am inchiriat de la Primarie un apartament acum 6 ani.
In momentul in care l am luat era intr o stare deplorabila, fara gaze ,apa, curent, usi etc.
Am facut pr verbal de predare -primire si am aratat tot ce am spus mai sus si am luat acordul scris sa pot sa investesc in el pt a putea locui.
Acum vreau sa l cumpar dar pretul este facut de un evaluator la pretul pietei.
Cum procedez? Ce fac cu suma Investita de mine?
Multumesc!
DA, la preţul pieţii dar calculat la starea din P.V. făcut de dvs. şi înaintat Primăriei şi scăzându-vă TOATE îmbunătăţirile, modificările, instalaţiile etc făcute de dvs. potrivit tuturor documentelor ce bănuiesc că le mai păstraţi.Contestaţi şi demonstraţi îmbunătăţirile ce le-aţi adus dvs., anexând documente doveditoare cauzei (în copie).Deci : să vi se scadă toate îmbunătăţirile aduse de dvs.
Acordul proprietarului a fost pentru executarea imbunatatirilor la nivelul cerintelor dvs
Aveti insa acordul proprietarului ca in eventualitatea in care doriti achizitionarea imobilului,sa fie deduse din c/v cost imobil valoarea imbunatatirilor operate de dvs?
Ar fi fost necesara o expertiza tehnica la preluarea spatiului,prin care sa constate si sa consemneze starea de fapt a imobilului