avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUMPARARE APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUMPARARE APARTAMENT

Am inchiriat de la Primarie un apartament acum 6 ani.
In momentul in care l am luat era intr o stare deplorabila, fara gaze ,apa, curent, usi etc.
Am facut pr verbal de predare -primire si am aratat tot ce am spus mai sus si am luat acordul scris sa pot sa investesc in el pt a putea locui.
Acum vreau sa l cumpar dar pretul este facut de un evaluator la pretul pietei.
Cum procedez? Ce fac cu suma Investita de mine?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:33, 22 Ianuarie 2013
DA, la preţul pieţii dar calculat la starea din P.V. făcut de dvs. şi înaintat Primăriei şi scăzându-vă TOATE îmbunătăţirile, modificările, instalaţiile etc făcute de dvs. potrivit tuturor documentelor ce bănuiesc că le mai păstraţi.Contestaţi şi demonstraţi îmbunătăţirile ce le-aţi adus dvs., anexând documente doveditoare cauzei (în copie).Deci : să vi se scadă toate îmbunătăţirile aduse de dvs.
Acordul proprietarului a fost pentru executarea imbunatatirilor la nivelul cerintelor dvs
Aveti insa acordul proprietarului ca in eventualitatea in care doriti achizitionarea imobilului,sa fie deduse din c/v cost imobil valoarea imbunatatirilor operate de dvs?
Ar fi fost necesara o expertiza tehnica la preluarea spatiului,prin care sa constate si sa consemneze starea de fapt a imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa contest un contract de vanzare-cumparare? miky1810 miky1810 Buna ziua, sunt mostenitoare a unor bunuri ramase in urma decesului tatalui meu, atunci cand am inceput sa adun documentele necesare dezbaterii succeiuni am ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere iliutatrusca@gmail.com iliutatrusca@gmail.com AM INCHIRIAT DE LA PRIMARIE,UN APARTAMENT PE O DURATA DE 15 ANI. AM PRELUAT APARTAMENTUL,AM FACUT PROCES VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE AL ACESTUIA IN CARE AM ... (vezi toată discuția)
Anulare act juridic vldd1802200213031970 vldd1802200213031970 Buna, Am cumparat o proprietate de la o ruda care detinea o procura de la ceilalti frati si ei proprietari ai casei, prin care respectivul putea vinde oricui ... (vezi toată discuția)