avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

Tatal meu a decedat acum 5 ani. Din prima casatorie are o fiica pe care nici ei si nici mama nu o cunoastem nu am vazut-o niciodata, nu stim unde locuieste,daca mai este in tara. Vreu sa fac dezbaterea de mostenire la un autoturism cumparat de tatal meu in perioada in care era casatorit cu mama. Cum procedez? Trebuie sa merg la un notar sau la un avocat. Fiica din prima casatorie are drept de mostenire? Cum procedez daca nu stiu unde o gasesc sa discut cu ea.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
george01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:55, 9 Iunie 2011
buna ziua.
vocatie succesorala la succesiunea defunctului aveti dvs., mama dvs. si sora vitrega.
in situatia data singura varianta posibila este dezbaterea succesiunii in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune!!! 26Mihaela 26Mihaela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in 2006 si a ramas o garsoniera pe numele lui si as vrea sa fac succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune- cum exact? Alina Cretu Alina Cretu Un barbat decedat in urma cu 1 luna are ca mastenitori pe fiica sa si pe cei treii nepoti(fii fiului sau vitreg-mort in urma cu aproximativ 20 de ani).Pamantul ... (vezi toată discuția)
Succesiune fiica-fiica vitrega julie_julie julie_julie Buna ziua, Doresc sa incep succesiunea dupa mama mea care a murit in 2011 pentru apartamentul in care am locuit eu, mama si tatal meu. Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)