Am fost chemat la itm si am prezentat ce mi-au cerut (dosare cu cei 3 angajati, etc). Mi-au scris pe o foaie vreo 3 avertismente (ceva cu nediscriminarea gravidelor in ROI, programarea concediilor... iar controlul cica inca e in desfasurare) La sfarsit, verificand dumnealor in prealabil pe internet domeniul meu de activitate - publicitate, mi s-a cerut sa trimit copii dupa contracte cu furnizorii mei, chipurile ca sa se convinga de faptul ca nu exista ce stiu eu ce raporturi de munca, altele decat cele aduse la cunostinta prin dosarele puse la dispozitie. Intrebarea mea e daca eu sunt obligat de vreo lege sa le pun la dispozitie contractele cu furnizorii mei (macar prima pagina - mi s-a zis)?
din fericire pentru tine se poate:
sa fi controlat de ITM, de anti-frauda, de Garda si de toti.
sa te gaseasca cu evaziuni munca la negru contracte fictive si sa platesti.
dan.1902:
Intrati pe [ link extern ]
si gasiti ce poate verifica ITM si ce documente poate sa solicite la un control, pe linia relatiilor de munca si pe linia SSM.
Loc de munca
pauldragos76
am o intrebare lucrez la o firma de galle la negru la accidare ce pot face sa am acte in regula .. si mai este problema cu bani.nu se ia masuri de loc in buzau ... (vezi toată discuția)