Buna ziua,
Doar ce am primit o amenda de la ITM pentru ca un angajat a dat declaratie ca a inceput munca pe data de 06.02.2013 si eu am inregistrat contractul in data de 08.02.2013 cu incepere in 07.02.2013. S-a considerat munca la negru. In data de 07.02.2013 nu mi-a functionat internetul si am inregistrat a doua zi. Ce solutie am in momentul asta?
Practic nu prea aveti ce sa mai faceti nici cu plangerea la instanta ... din cele postate de dvs , reiese ca amenda aplicata de catre ITM este legala.... declartia angajatului va incuiat , cum se spune ..:(
Multumesc pt raspuns.
Dar ma intereseaza mai degraba daca voi avea castig de cauza si daca conteaza mai mult declaratia mea sau a angajatului. Si in plus de asta cu nefunctionarea internetului este acceptata de instanta?
Conteaza delaratia angajatului , iar nefunctionarea internetului nu este un motiv de anulare a amenzii .... se poate solicita insa schimbarea sanctiunii intr-una mai usoara ...
Amenda itm
ramolex
buna seara.
ma confrunt cu urmatoarea situatie:
o fabricuta de paine are nevoie de un angajat si pe cale de consecinta publica un anunt in ziar.
in ... (vezi toată discuția)