avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... daca am datorii mai pot incerca sa accesez fonduri?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

daca am datorii mai pot incerca sa accesez fonduri?

intreb ptr ca am mai avut nevoie de cazierul fiscal si nu mi-a fost eliberat de catre cei de la Finante..... as vrea totusi sa incerc in sesiunea din toamna ptr tinerii fermieri....
sugestii???
orice gand e apreciat :D mersi frumos!
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 10:38, 25 Iunie 2011
E clar ca pana nu achitati datoria, nu vi se da cazierul si fara el nu aveti sanse sa primiti fondurile solicitate. Initial ei verifica daca sunt toate hartiile trimise, conform ghidului.
Ai incercat esalonarea datoriilor: OUG 29/2011 privind reglementarea acordării eşalonărilor la plată. www.avocatnet.ro/content/art...
Trebuie achitate toate datoriile.
De asemenea daca aveti deja firma trebuie sa fi inregistrat profit si sa nu aveti dificultati in momentul cererii de fonduri.
Daca nu aveti firma va trebui sa va angajati ca pana la finalizarea finantarii veti face un curs de specializare in domeniu.
Luati legatura cu o firma de consultanta, acestia va vor ajuta cu tot ce este necesar.
lilianaG a scris:

intreb ptr ca am mai avut nevoie de cazierul fiscal si nu mi-a fost eliberat de catre cei de la Finante..... as vrea totusi sa incerc in sesiunea din toamna ptr tinerii fermieri....
sugestii???

Userul a mentionat cazierul fiscal, domnilor. Are datorii "pe persoana fizica". Nu-l mai luati cu reesalonari conform OUG si cu firma, caci nu despre asta e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare datorii stabilite prin decizie control dutescu maria dutescu maria Buna ziua, In urma unui control de fond s-a stabilit ca am colaborat cu o firma inactiva si a rezultat debit suplimentar impozit 20000 si tva 23000 plus pen ... (vezi toată discuția)
Cum se face esalonarea obligatiilor fiscale si ce avantaje sunt ? CRM2013 CRM2013 In conditiile OUG29/2011 si 40/2014 am inteles ca o firma cu datorii poate cere o esalonare a acestora ; in cazul unei datorii de cca 70000 lei , se cere o ... (vezi toată discuția)