avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizari politie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizari politie

buna ziua i-mi pote spune cineva in ce conditi poti fii dat afara din politie(disponibilizat ,restructurat) si cu cate zile inainte trebuie sa fii anuntat si daca ai drept la somaj
Cel mai recent răspuns: krux , utilizator 15:31, 12 Iunie 2011
Se aplica anumite criterii ce tin de persoana politistului (existenta unor sanctiuni disciplinare, punctaj scazut la testare profesionala, psihologica, de aptitudini, incalcarea regulamentelor interne) , de postul pe care il ocupa in organigrama (desfiintarea postului care nu se mai justifica, comasarea unor atributii), sau chiar de instituitia unde activeaza politistul (desfiintarea unor unitati).

De altfel, in zilele urmatoare se vor adopta o ordonanta de urgenta si norme, care vor fi aplicabile ichiar din aceasta campanie de disponibilizare a personalului M.A.I. Cred ca veti avea dreptul (macar) la ajutor de somaj, intrucat cu siguranta nu se vor acorda salarii compensatorii.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
MIHAELA MOCENCO-KAMBERIAN, Avocat
dani_80 a scris:

buna ziua i-mi pote spune cineva in ce conditi poti fii dat afara din politie(disponibilizat ,restructurat) si cu cate zile inainte trebuie sa fii anuntat si daca ai drept la somaj


Conditiile de disponibilizare din M.A.I.- 2011
[ link extern ] /
Din cate stiu sa vor organiza concursuri pentru a ramane pe post, concurs ce va si filmat.

in urma acestu concurs te poate da afra din serviciu? chiar daca nu ai avut sanctiuni disciplinare sau sa fi fost cercetat penal iar calificative numai de FB in ultimii 3 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si ... RomegheaIuliam RomegheaIuliam Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu ? (vezi toată discuția)
Se poate restructura si se scoate la concurs un post ? cristiannegru cristiannegru - un salariat a primit o Dispozitie de serviciu - acesta a refuzat primirea Dispozitiei pe motiv ca nu are calificarea necesara, desi face parte dintr-un ... (vezi toată discuția)
Cum dau un salariat afara?? OANA GORAN OANA GORAN am un salariat agent de vanzari......care nu pre face treaba si oricum vreau sa desfiintez postul......adica dupa ce-l dau afara nu voi mai angaja min 12 luni ... (vezi toată discuția)