avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Va rog un pic de ajutor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Va rog un pic de ajutor

Buna ziua,

La un SRL in care sunt asociat cu o persoana juridica, asociatul a cerut deschiderea procedurii generale de insolventa, s-a admis cererea lui, acum eu vreau sa fac recurs am drept in 7 zile de la comunicare, problema mea este, ca nu voi putea sti cand s-a comunicat sentinta, pentru ca aceasta va fi trimisa la sediul social al societatii acolo unde isi are si sediul asociatul meu persoana juridica, care nu imi va da sentinta si care nu imi va spune cand a venit.
Pot sa declar recurs inainte sa primesc sentinta si sa nu mentionez in recurs ce sentinta atac, sau cum pot rezolva problema, o pot lua de la tribunal (de unde de la tribunal)?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 23:12, 10 Iunie 2011
Trebuie sa va interesati la arhiva instantei, care este data comunicarii sentintei, data de la care incepe sa curga termenul de recurs.
Nu puteti declara un recurs (formal) fara sa indicati nr. si data sentintei pe care o recurati. O alta varianta ar fi sa-i solicitati grefierei sa va comunice personal, sub semnatura de primire, sentinta care va intereseaza.
Este inadmisibil recursul la incheierea de deschidere a procedurii la solicitarea debitorului.
Alta este calea de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta comerciala de deschidere a procedurii de insolventa andreearoxanabunescu andreearoxanabunescu as dori sa stiu cand devine sentinta definitiva cu recurs in 10 zile data de instanta de contencios administrativ definitiva si irevocabila? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii cu lipsa de procedura valeria.bisa valeria.bisa Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Vineri, pe 14.10.2011, am primit de la lichidator notificarea deschiderii procedurii generale a ... (vezi toată discuția)
Este admisibila procedura revizuirii intemeiata pe art.322 (2)? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Ma adresez practicienilor in stiinte juridice care au intalnit urmatoarea situatie sau care pot gasi dezlegare acestei spete: Instanta de fond ... (vezi toată discuția)