La un SRL in care sunt asociat cu o persoana juridica, asociatul a cerut deschiderea procedurii generale de insolventa, s-a admis cererea lui, acum eu vreau sa fac recurs am drept in 7 zile de la comunicare, problema mea este, ca nu voi putea sti cand s-a comunicat sentinta, pentru ca aceasta va fi trimisa la sediul social al societatii acolo unde isi are si sediul asociatul meu persoana juridica, care nu imi va da sentinta si care nu imi va spune cand a venit.
Pot sa declar recurs inainte sa primesc sentinta si sa nu mentionez in recurs ce sentinta atac, sau cum pot rezolva problema, o pot lua de la tribunal (de unde de la tribunal)?
Trebuie sa va interesati la arhiva instantei, care este data comunicarii sentintei, data de la care incepe sa curga termenul de recurs.
Nu puteti declara un recurs (formal) fara sa indicati nr. si data sentintei pe care o recurati. O alta varianta ar fi sa-i solicitati grefierei sa va comunice personal, sub semnatura de primire, sentinta care va intereseaza.