M-am interesat la numarul de telefon de la sfarsitul listei. Auzi la ei, cica mai intai sa platesc suma si apoi sa aflu de ce. Suntem stat sau mafie?! Nu mai trebuie sa stim ce platim? Am aflat oricum...
Am aflat ca e vorba de un proces in care am contestat rezolutia procurorului fiindca desi calomnia nu e incriminata, am reclamat faptele si ca fals in declaratii si marturie mincinoasa, si tot a dat NUP. Judecatorul nici n-a vrut sa auda, fiind o progenitura tinerica nepotista fara doar si poate.
Uite aici cum au musamalizat dosarul:
[ link extern ]
Am sa torn procurorul si judecatorul la DNA, CSM si niscaiva institutii externe anticoruptie pentru niscaiva organizatii internationale din care facem parte, sa nu mai ne trimita atatia bani pe care sa-i delapideze bugetarii.
Sa explice cum n-a aparut pe saitul Tribunalului Bucuresti dupa peste un an chiar, spre diferenta de restul dosarelor penale, acum ca am o dovada video.
Sa explice de ce tanti de la registratura a refuzat sa inregistreze.
Sa explice de ce au ajutat infractorul si au comis neglijenta in serviciu, desi e coruptie clara ca lumina zilei.
Sa explice pentru ce au cerut 100lei cheltuieli judiciare, nu 80, nu 57, nu 117, si de ce dupa doua saptamani de la proces, au dublat cheltuielile judiciare, conform actului pe care mi l-au trimis dupa un an de abia de la proces.
Sa explice de ce imi cer cheltuieli judiciare dupa ce in proces am depus cerere de suport al cheltuielilor judiciare fiindca nu aveam absolut nici o sursa de venit.
Daca eram un bugetar corupt si musamalizam un proces nu mai aveam si tupeul sa-mi bat joc de cetatean oricate relatii as avea