avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum ma apara impotriva coruptiei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum ma apara impotriva coruptiei procuror-judecator-executor?

Mi-a venit la adresa de domiciliu (unde nu locuiesc), somatie, cum ca am de plata 200lei, emis de judecatoria sector 2 Bucuresti la 14.02.2011. Stampila postei e din 04.03.2011. Eu am ridicat-o pe 20.5.2011 cand m-a anuntat persoana care locuieste la acea adresa.

100 lei din 16.3.2010
100 lei din 29.3.2010

De ce doua date la un singur dosar?

De ce sunt somat fara sa mi se fi comunicat macar sentinta!?

Cum motiveaza cheltuielile de judecata? Doar eu m-am prezentat in instanta si n-a avut loc nici o judecata! In plus, am facut cerere ca cheltuielile de judecata sa fie suportate de stat.

Ca sa depun dosarul a trebuit s-o amenint pe tanti de la registratura c-o dau in judecata fiindca refuza sa-mi inregistreze dosarul, care dupa aceea a mazgalit ceva pe marginea dosarului si nici pana in ziua de azi nu apare publicat dosarul (e musamalizat) - si am si filmat saitul Tribunalului Bucuresti, care nu-l gaseste.

E un dosar penal in care am chemat in judecata procurorul care a intocmit dezastruos o plangere penala, care desi era pentru calomnie, i-am transmis si lui si am zis si in instanta ca prezinta aspectul marturiei mincinoase, exact ca-n Codul Penal. Procurorul, politia si judecatorul trebuie sa se sesizeze aspectele infractionale din plangere si n-au facut-o, si am fost tratat ca un sclav pe mosia lor in special in instanta, fiindca politia si parchetul n-au dat de fapt nici o atentie plangerii.

Spune ca pot depune contestatie la comunicare sau luare la cunostinta, insa scrisoarea e de luni de zile, mai e in termen? Au tupeul sa-mi ceara bani dupa ce au inventat cheltuielile de judecata si m-au somat inainte sa ma instiinteze macar de solutia dosarului? Nu mi s-a comunicat nimic! Dosarul e musamalizat bine mersi si ei imi cer bani pentru nimic!?
Cel mai recent răspuns: masayoshi , utilizator 22:11, 20 Mai 2011
In cauzele penale nu se comunica sentintele decat in cazuri exceptionala, de exemplu daca sunteti arestat preventiv.Dumneavoastra v-ati judecat pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului, in temeiul art.278 indice 1 cod procedura penala si fiindca a fost respinsa v-a obligat la cheltuieli judiciare catre stat, hotararea fiind definitiva. Calomnia nu mai este prevazuta ca fapta penala in codul penal roman. Pentru a va lamuri ar fi bine sa solicitati o copie a hotararii judecatoresti.
Eu vad ca se comunica:
[ link extern ]

Indiferent de ce cred eu ca e in plangere, am facut plangere asupra unor aspecte ce reprezinta marturie mincinoasa si alte infractiuni penale.

Eu de unde sa stiu ca am de platit majorari daca nu sunt anuntat cand trebuie sa platesc? Institutiile statului au dreptul sa fie la dispozitia cetateanului nu impotriva lui. Au rupt contractul social cu institutia cetateanului. N-am dreptul la recurs? N-am dreptul la avocat? Care e motivarea cheltuielilor de judecata!? Nu-mi considera cererea de asistenta financiara (este perfect legala)!? Sa faca o expertiza contabila sa vedem exact ce a costat, faptul ca musamalizeaza incompetenta sau coruptia!?

De ce doua cheltuieli de judecata? Exista doua verdicte? Nu am sa platesc nimic fiindca procurorul si judecatorul trebuie sa infunde puscaria. Judecatorul era si un pustan fitos, fara doar si poate progenitura nepotista. Au ignorat plangerea, au comis neglijenta in serviciu si ajutorarea infractorului, au ascuns dosarul si mai au tupeul sa se faca vazuti?

Deja am postat proba principala pe youtube, faptul ca dosarul nu este inregistrat!
O sa ajunga cazul la DNA si ministerul justitiei.

Jos cu toti bugetarii corupti si incompetenti!
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
masayoshi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ce vrea anaf de la 1500 de oameni masayoshi masayoshi http://static.anaf.ro/static/1/Bucuresti/40803_73_SOM_3311805_1_2011_03_02.pdf Somatie pentru ce? Nu scrie. (vezi toată discuția)
Nup motivat ca petentul a renuntat verbal telefonic? justice123 justice123 Din referatul organului de cercetare penala, sectia 9 de politie Bucuresti: [quot]In ziua de x, ora de y, s-a luat legatura telefonic cu domnul z, la nr. de ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care procurorul de sedinta considera ca un martor a depus marturie mincinoasa intr-o cauza penala si spune verbal articolul de lege si ca martorul ... (vezi toată discuția)