Eu vad ca se comunica:
[ link extern ]
Indiferent de ce cred eu ca e in plangere, am facut plangere asupra unor aspecte ce reprezinta marturie mincinoasa si alte infractiuni penale.
Eu de unde sa stiu ca am de platit majorari daca nu sunt anuntat cand trebuie sa platesc? Institutiile statului au dreptul sa fie la dispozitia cetateanului nu impotriva lui. Au rupt contractul social cu institutia cetateanului. N-am dreptul la recurs? N-am dreptul la avocat? Care e motivarea cheltuielilor de judecata!? Nu-mi considera cererea de asistenta financiara (este perfect legala)!? Sa faca o expertiza contabila sa vedem exact ce a costat, faptul ca musamalizeaza incompetenta sau coruptia!?
De ce doua cheltuieli de judecata? Exista doua verdicte? Nu am sa platesc nimic fiindca procurorul si judecatorul trebuie sa infunde puscaria. Judecatorul era si un pustan fitos, fara doar si poate progenitura nepotista. Au ignorat plangerea, au comis neglijenta in serviciu si ajutorarea infractorului, au ascuns dosarul si mai au tupeul sa se faca vazuti?
Deja am postat proba principala pe youtube, faptul ca dosarul nu este inregistrat!
O sa ajunga cazul la DNA si ministerul justitiei.
Jos cu toti bugetarii corupti si incompetenti!