avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura generala sau speciala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura generala sau speciala?

Locuiesc in Germania si am nevoie ca sora mea sa imi scoata o noua diploma de bacalaureat(originalul l-am pierdut) si niste bani de la CEC. As vrea sa ii fac o procura generala, sa ma poata reprezenta peste tot unde este nevoie dar nu stiu daca e posibil asa ceva si daca sint de acord institutiile din Romania cu aceasta procura generala.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:50, 22 Iulie 2008
E posibil, dar unele institutii nu vor accepta si vor cere imputernicire speciala. Puteti face una generala in care sa mentionati ca va va reprezenta, intre altele, la ............., enumerand tot ce va trece prin minte acum.
Puteti specifica in procura pentru ce il mandatati - ridicarea unui duplicat dupa diploma de bacalaureat, ridicare si depunere bani din contul deschis la CEC, reprezentare in fata tuturor institutiilor si autoritatilor publice locale si centrale din tara etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara; locuiesc in spania buletinul imi expira in vara si ... anatanase86 anatanase86 Buna seara; Locuiesc in Spania buletinul imi expira in vara si mi-a expirat si pasaportul de un an si ceva si as vrea sa imi scot altul si cu aceasta ocazie am ... (vezi toată discuția)
Duplicat diploma de bacalaureat ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua,am si eu o intrebare in ceea ce priveste duplicatul diplomelor de bacalaureat. In anul 2015 am plecat din Romania si bineinteles am luat cu mine si ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut diploma de bacalaureat ClaudiuXZ ClaudiuXZ Buna , mi-am pierdut diploma de bacalaureat, mai am doar o copie tradusa si legalizata in romania [acum locuiesc in spania] si pentru a-mi omologa diploma am ... (vezi toată discuția)