Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza, legal, atunci cand se recalculeaza un salar. Mai exact trebuie acordat cuantumul sporului de vechime din urma, 10 luni. Se refac statele de plata anterioare sau se poate acorda in luna in curs pe diferenta.
Multumesc
Cel mai elegant si clar este ca pe luna in curs sa faceti un stat de plata suplimentar cu diferentele recalculate si avand in spate ca documente justificative, inclusiv decizia, referatul sau orice alt document din care sa rezulte temeiul legal al recalcularii.
Facand un stat de plata numai cu diferentele, persoana careia i s-a recalculat este si ea impacata ca i s-au recalculat corect drepturile salariale (inclusiv sporul de vechime).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recalculare pensie
ssimona74
Buna seara,
Am o nelamurire referitoare la recalcularea pensiei tatalui meu si as fi foarte bucuroasa daca m-ar ajuta cineva . Tatal meu a depus la Casa de ... (vezi toată discuția)
Recalculate pensie
Tinu21
Mi-au fost respinse doua adeverințe de grupe.....Le-am refăcut și în Decembrie 2018 am cerut recalcularea.Azi mi-a venit pensia cu diferența calculată ... (vezi toată discuția)