Sunt Politist; am fost bolnav, internat 2 luni in Sanatoriu, apoi inca 8 luni am continuat tratamentul in C.M. la domiciliu, in perioada Iulie/2010-Aprilie2011, deci in total 10 luni, adica 6 luni/2010 si 4 luni/2011.
Intrebarea mea este: Avand in vedere ca sunt Politist si mi-au ramas 22 zile de C.O. neefectuate din 2010, luand in considerare HOTÃRÂREA nr.1.578 din 18 decembrie 2002 privind condiţiile în baza cărora poliţistul are dreptul la concedii de odihnă, concedii de studii şi învoiri plătite, concedii fără plată, bilete de odihnă, tratament şi recuperare ... etc., eu AM DREPTUL SA CER C.O. ramas neefectuat din 2010 sa-l efectuez in 2011 ??? Daca da, CARE ESTE BAZA LEGALA ... ??? Lege, Hotarare ... etc. Art. ... in care sa cer acest lucru ... sigur ... in baza unui Raport motivat ... ??? VA ROG SA-MI RASPUNDETI CAT MAI URGENT LA ACESATA INTREBARE ... !!!
Art. 6 Din HG nr.1578/2002:
(1) Reprogramarea sau amanarea efectuarii concediului de odihna va putea fi efectuata cand politistul se afla in una dintre urmatoarele situatii:
a) concediu medical pentru incapacitate temporara de munca;
......
(2) Pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c), d) si e) reprogramarea este conditionata de cererea prealabila a politistului.
Concediu de odihna
80raducu
Am lucrat timp de 25 ani in M.A.I. Incepand cu 01.01.2017 și pana la data de 30.05.2018 in urma unor probleme medicale am fost in concediu medical, iar de la ... (vezi toată discuția)