avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

sant administrator la ofirma de 6 luni asociatul meu avea firma dede 13 ani. ma luat pe mine in octombrie.acum el a iesit din firma dupa ce eu am luat toate tratamentele ptr, cereale ptr.ca el avea pamanturi cu cereale.avem de dat bani pe tratamente dar eu am ramas cu nimic ca el a luat tot pamant cereale utilaje la notar .eu ce fac.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:08, 10 Iunie 2011
consulta un avocat, cat mai repede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut pentru a nu mai fi administrator sc? zzzeenn zzzeenn sant administrator al unei firme de 6 luni.firma este a unui prieten din 1998.acum vreau sa ies ptr.ca el nu mai are nevoie de mine,am luat marfa cu file la ... (vezi toată discuția)
Mostenire pamant bunicul slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate . Bunicul meu a decedat in 1986.In urma lui s-a facut succesiunea si s-a impartit la 3 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala-administrator srl vendeta vendeta buna seara. sant intr-o situatie delicata: sant asociat intr-un srl cu 50%, iar celalalt asociat tot cu 50% care e si administrator. in urma cu doi ani au ... (vezi toată discuția)