avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reprezentare in instanta,alt domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reprezentare in instanta,alt domiciliu

As dori sa-l mandatez pe tatal meu sa ma reprezinte in instanta. Am trimis plangerea si am scris o adresa (cea la care locuiesc), iar buletinul meu are o alta adresa.Aceasta procura pentru tatal meu e valabila daca adresele sunt diferite?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:19, 10 Iunie 2011
Sa depuna o cerere in acest sens si sa arate domiciliul ales. E simplu. Se poate atat in scris cat si in sedinta publica.
Cine sa depuna?
Este vorba de mine, care am depuns in instanta o plangere de constestare a solutiei date de procuror pentru un dosar. Dosarul se afla in alt judet,unde e tatal meu. Eu am scris in plangerea facuta un domiciliu, cel la care locuiesc eu(am neglijat sa-mi scimb buletinul odata cu noua adresa). Acum pe procura pe care trebuie sa o fac pentru a ma reprezenta tatal meu trebuie scrisa adresa mea reala.Daca se constata diferenta dintre cele doua adresa-cea din plangere si cea reala-mai e valabila procura de reprezentare in instanta?
In p[rocura cu siguranta scrie CNP. Am inteles ceea ce relatati. NU ar trebui sa fie o problema fiind vorba de una si aceeasi persona. Dvs comunicati noua adresa.
Sa inteleg ca nu e o problema si se poate prezenta tatal meu cu acea procura.
Multumesc
Cat timp apare CNP pe procura .

Alte discuții în legătură

Procura Alina Pasaroiu Alina Pasaroiu Buna ziua, vreau sa plec din țara cu băiețelul meu de 4 ani pentru care am procura de la tatăl lui, Însă in procura este trecută adresa din buletinul ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare andr44u andr44u Buna ziua. Am o scurta intrebare. Suntem mai multe persoane care doresc sa se inscrie intr-o Asociatie care ne va reprezenta in instanta in proces cu unul ... (vezi toată discuția)
Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)