As dori sa-l mandatez pe tatal meu sa ma reprezinte in instanta. Am trimis plangerea si am scris o adresa (cea la care locuiesc), iar buletinul meu are o alta adresa.Aceasta procura pentru tatal meu e valabila daca adresele sunt diferite?
Cine sa depuna?
Este vorba de mine, care am depuns in instanta o plangere de constestare a solutiei date de procuror pentru un dosar. Dosarul se afla in alt judet,unde e tatal meu. Eu am scris in plangerea facuta un domiciliu, cel la care locuiesc eu(am neglijat sa-mi scimb buletinul odata cu noua adresa). Acum pe procura pe care trebuie sa o fac pentru a ma reprezenta tatal meu trebuie scrisa adresa mea reala.Daca se constata diferenta dintre cele doua adresa-cea din plangere si cea reala-mai e valabila procura de reprezentare in instanta?
In p[rocura cu siguranta scrie CNP. Am inteles ceea ce relatati. NU ar trebui sa fie o problema fiind vorba de una si aceeasi persona. Dvs comunicati noua adresa.
Procura
Alina Pasaroiu
Buna ziua, vreau sa plec din țara cu băiețelul meu de 4 ani pentru care am procura de la tatăl lui, Însă in procura este trecută adresa din buletinul ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare
andr44u
Buna ziua.
Am o scurta intrebare. Suntem mai multe persoane care doresc sa se inscrie intr-o Asociatie care ne va reprezenta in instanta in proces cu unul ... (vezi toată discuția)