avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Buna ziua, vreau sa plec din țara cu băiețelul meu de 4 ani pentru care am procura de la tatăl lui, Însă in procura este trecută adresa din buletinul meu cel vechi(ulterior mi am schimbat buletinul ) , procura fiind valabilă , este vreo problema la aeroport, Menționez ca CNP este trecut in procura și am și o copie după vechiul buletin , credeți ca o sa am probleme la aeroport? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Pasaroiu , utilizator 20:36, 25 Octombrie 2018
Scrieţi exact ce aţi scris aici pe adresa Poliţiei de Frontieră, vă vor răspunde prompt.
OK , mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicirea unia dintre parinti si valabilitatea ei. gabrielamarian gabrielamarian Buna, o problema , care sunt sigura s-a mai dezbatut, dar nu stiu unde si cum sa caut. Eu si sotul meu suntem in Spania de 7 ani. Copilul s-a nascut aici in ... (vezi toată discuția)
Se poate parasi tara , daca buletinul expira in 10zile Cnikku89 Cnikku89 Buna ziua , Am si eu nevoie de o informație. Imi expira buletin in 10 zile mai exact pe 9.11. Eu trebuie sa plec din tara in Germania in 2 zile (29.11), ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)