avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate parasi tara , daca buletinul expira in 10zile
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate parasi tara , daca buletinul expira in 10zile

Buna ziua ,

Am si eu nevoie de o informație. Imi expira buletin in 10 zile mai exact pe 9.11. Eu trebuie sa plec din tara in Germania in 2 zile (29.11), nu am reusit sa imi fac CI deoarece nu am adus cu mine certificatul de căsătorie in original... si nu am putut să îl reinoiesc . Mi.am făcut pasaportul in schimb doar ca acesta nu este gata pana la data plecari. (Am făcut o procura prin care sa mi-l ridice fratele , iar dupa sa mi-l trimita ) acesta ajunge pe 5-6.11 .
As dori sa stiu daca este posibil sa întâmpin vre-o problema la poliția de frontieră... si sa stiu cum sa procedez...
Ma puteti ajuta cu un sfat sau ce anume pot sa fac in acest caz .

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:00, 26 Octombrie 2019
buletinul, cat e valabil, va puteti legitima cu el si implicit, trece frontiera.
Oricum, va puteti informa direct la sursa, sunati la vama la nadlac sau pe unde iesiti sau la aeroport daca zburati..sau la politia de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O procura pt un copil rudolf valentino rudolf valentino buna seara! am si eu o problema in legatura cu un copil! sotul meu este plecat in germania si vreau sa plec si eu dupa el impreuna cu copliul nostru in varsta ... (vezi toată discuția)
Procura calatorie facuta in italia mariana2011 mariana2011 am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian ... (vezi toată discuția)
Vreau să intru în românia cu copilul Senchea Senchea Lucrez in Germaniea si as vrea sa plec cu fetita mea in Romaniea iei sunt divorțat si Fata ie încredințată mie casa ies din germania si sa intru in ... (vezi toată discuția)