avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să intru în România cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să intru în România cu copilul

Lucrez in Germaniea si as vrea sa plec cu fetita mea in Romaniea iei sunt divorțat si Fata ie încredințată mie casa ies din germania si sa intru in romaniea imi trebuie procura va rog frumos sami spunei si călătoresc cu avionul la vamă imi trebuie altceva in afara de pașaport
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 19:56, 24 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este cetatean roman poate sa intre fara procura. O sa aveti nevoie de procura cand iesiti din Romania, daca minorul nu are domiciliul/resedinta acolo.
Cu privire la iesirea din Germania, luati legatura cu politia de frontiera de acolo. Nu ar trebui sa aveti probleme, daca nu este cetatean german. Dar mai bine verificati.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Minor neinsotit pe avion, cu parinti divortati clarissima clarissima Sunt divortata si am o fetita de 13 ani, care la divort mi-a fost incredintata mie. Eu acum sunt in Germania, doresc sa ma stabilesc aici si fiica mea e in ... (vezi toată discuția)