Buna,
o problema , care sunt sigura s-a mai dezbatut, dar nu stiu unde si cum sa caut.
Eu si sotul meu suntem in Spania de 7 ani. Copilul s-a nascut aici in 2005. In 2009, dupa reinnoirea pasaportului celui mic sotul mi-a facut o imputernicire de calatorie - citez "fara limita de timp". Totul e OK pana acum.Problema e ca intre timp eu am schimbat CI iar pasaportul mi-a expirat. Vreau sa stiu daca mai e valabila imputernicirea. Multumesc anticipat.
Multumesc pt promptitudine. Am intrebat si la Politia de frontiera si mi-a spus ca valabilitatea ramane datorita CNP. E adevarat? fiindca de multe ori ceea ce spun cei de la frontiera nu corespunde cu cerintele celor de la aeroport. Si inca o nedumerire. Prin simplu fapt ca imputernicirea este fara limita de timp, (bineinteles in cazul cand nu este revocata de unul dintre parinti) nu ar fi trebuit sa se ia in considerare ca CI-urile si pasapoartele expira?
Multumesc
Acte
adriananiculae
Am o intrebare: actual traiesc in Spania cu familia mea (parinti si frate) si anul acesta vroiam sa ne intoarcem in Romania , problema este ca fratele meu nu ... (vezi toată discuția)