avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura de citare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura de citare

Buna ziua.

Am o scurta intrebare. Suntem mai multe persoane care doresc sa se inscrie intr-o Asociatie care ne va reprezenta in instanta in proces cu unul din Ministerele din cadrul Guvernului.

Procedura de inscriere este pe baza de nume complet, semnatura si CNP.

Doresc sa stiu, este nevoie si de adresele complete ? Cineva imi spunea ca indiferent ca suntem 100 sau 3000, cand se depune plangerea penala, trebuie citata toata lumea, chiar daca nu se prezinta. La instanta de judecata ( in caz ca se da inceperea urmaririi penale ) la fel.

Doresc o lamurire.

Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2009
andr44u, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:17, 27 Iulie 2009
ca procedura de citare sa fie indeplinita trebuie indicata in cerere si adresa de corespondenta sau de domiciliu!:)
Trebuie toate adresele intrucat veti fi citati.
buna ziua
fiecare persoana trebuie sa indice o adresa de corespondenta unde intelege sa primeasca citatia ,dar daca persoana este reprezentata poate fi indicata adresa reprezentantului pentru corespondenta ,la alegere .
Sfatul primit este corect pentru a fi citat si pentru ca plangerea sa fie neviciata din punt de vedere formal.
Deci in mod cert trebuie adresele tuturor sau e suficienta adresa reprezentatului juridic ? Asta ma intereseaza. Multumesc pt raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Dosar vătămare corporala Balhas Balhas Buna ziua,am mai scris acum ceva timp despre problema mea,pe scurt accident rutier cu soția vătămată corporal (12-14 zile de îngrijiri medicale) a primit ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente- plangere leus leus In cazul in care o persoana a fost agresata in spatiul public, in fata portii, are certificat medico-legal (examinat a doua zi)din care reiese ca prezinte ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata in accident carmenusa carmenusa am fost victima unui accident rutier in aprilie 2009 si am necesitat 29 de zile de ingrijiri medicale.Eram intr-un taxi si s-a izbit in noi o d-na judecatoare ... (vezi toată discuția)