avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rugaminte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rugaminte

M-ar putea ajuta cineva cu un model de cerere pt suspendarea sanctiunii complementare pe durata judecarii unei contestatii? pt ca judecatoarea mi-a zis ca trebuie sa fac o astfel de cerere catre judecatorie prin care sa mi se elibereze un document care atesta acest lucru.
Cel mai recent răspuns: rares2109 , utilizator 11:44, 5 August 2011
Daca intuiesc bine, banuiesc ca ati formulat o plangere contraventionala. Plangerea contraventionala suspenda executarea procesului verbal.
Pentru a va prezenta la agentul constatator, aveti nevoie de un certificat de grefa.
Deci, o cerere adresata presedintelui instantei unde ati inregistrat plangerea, un timbru judiciar de 0,15 lei si o taxa de timbru de 1 leu.
Prin cerere solicitati emiterea unui certificat de grefa din care sa rezulte ca pe rolul acelei instante se afla inregistrat dosarul X, avand ca obiect plangere contraventionala impotriva PV seria X, nr. Y din data Z, care va este necesar la ...
justicemn a scris:

Daca intuiesc bine, banuiesc ca ati formulat o plangere contraventionala. Plangerea contraventionala suspenda executarea procesului verbal.
Pentru a va prezenta la agentul constatator, aveti nevoie de un certificat de grefa.
Deci, o cerere adresata presedintelui instantei unde ati inregistrat plangerea, un timbru judiciar de 0,15 lei si o taxa de timbru de 1 leu.
Prin cerere solicitati emiterea unui certificat de grefa din care sa rezulte ca pe rolul acelei instante se afla inregistrat dosarul X, avand ca obiect plangere contraventionala impotriva PV seria X, nr. Y din data Z, care va este necesar la ...

Am trimis , am asteptat si nu s-a intamplat nimic. Mai apoi am sunat la Judecatorie si mi s-a spus ca nu trimit nimic prin posta! Singura varianta ar fi sa merg la Judecatorie si sa ma interesez acolo direct , nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu previas previas Am primit un PV pentru lipsa rovinietei.Ulterior am facut plangere contraventionala in termen legal de 15 zile.Cu toate acestea ANAF a emis somatie si titlu ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa Ramona1982 Ramona1982 daca inca nu am depus actiunea in instanta pot sa scot un certificat grefa? si cum formulez? (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Loncar Loncar Buna ziua Logodnicului meu i s-a retinut permisul de conducere pt 90 zile ,aseara pt o alcoolemie de 0,24 in aerul expirat.Nu este cetatean roman si v-a ... (vezi toată discuția)