Buna ziua,
1.Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot sa-mi recuperez cartea de munca de la fostul angajator precizez ca mi-am dat demisia in 28.10.2010, nu mi-am primit nici ultimul salariu, bonurile de masa si nici zilele de concediu nu mi-au fost platite nici pana acum.
Va multumesc
Multumesc frumos pt raspunsuri! Dar cu ITM stiu ca nu e simplu ei ce pot sa faca daca sunt mituiti ... pt ca au bani...
Iar stiu ca nu este asa usor nici cu instanta judecatoreasca, am colege la care nu li s-a platit 1 an 2 nici bani pe perioada concediului prenatal si cand executorul judecatoresc s-a dus sa scoata bani din banca au schimbat contul, mai am ati colegi care nu si-au primit nici bonusurile pt ca erau prea mari.. si mai bine ii obliga sa-si dea demisia, mai stiu ca s-au folosit de conturile noastre asta rezulta din fisele fiscale (pe ele aparareau niste diferente foarte mari , din pacate ni le cereau inapoi si nu le mai am , mi-ar fi prins bine ca sa le fac o reclamatie la Anaf sau garda financiara) ni se impuneau targhete si desi stiam ca le-am atins muncind de dimineata pana noapte spuneau ca nu le-am atins mai aveam 0,5%,in ultimul an ne jigneau in toate felurile posibile si cautau in asa fel incat sa ne da-m singure demisia.Sefi din aceasta firma se considera deasupra tuturor legilor si fac ce vor cu angajati, cred ca daca ar fi un Corp de control si pt angajatori sa -i controleze la sange ar fi bine si pt noi cei de jos care le umplem conturile. In ultimile saptamani au fost da te afara alte colege vechi si au patit la fel . Sunt foarte multe de zis ... Sper sa se rezolve am sa le trimit o scrisoare cu confirmare de primire sa vedem ce raspund.
Inca o data va multumesc.