avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pentru copii

Acum cativa ani m-am mutat cu copiii in Spania si acum copiii vor lua alocatie pentru copii de aici. Intrebarea este.. pot beneficia de alocatia din tara in continuare?Mentionez ca alocatia imi este trimisa in acest moment pe card si nu stiu daca ar trebui sa mai iau in cazul in care o sa incep sa primesc din Spania
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 11:20, 12 Iunie 2011
acolo ati completat un formular european. sigur va fi transmis si la organismul echivalent din tara de origine. pentru a evita complicatii privind returnarea unor sume primite in mod nejustificat va fi necesar sa informati si dv. in românia despre acest lucru la agentia judeteana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Formularul e411 madyy26 madyy26 Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii in cazul persoanelor care lucreaza in spania cristi1975 cristi1975 incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se ... (vezi toată discuția)