Va rog sa ma ajutati, in legatura cu urmatoarea problema: din 2007 pina in ian 2009 am fost angajata la o firma cu norma intreaga si unde aveam si cartea de munca.De la 01.02.2009 mi-am redus norma de munca la 2 ore/zi la firma respectiva si m-am angajat la o a doua firma cu norma de 8 ore/zi unde am si functia de baza.Problema este ca eu nu am stiut ca treabuie sa fac o cerere de schimbare a functiei de baza pentru a se preda cartea de munca la a o doua firma.In ianuarie cand am ridicat cartea de munca de la itm am constat caci apare pe cartea de munca doar perioada lucrata la prima firma.Acum intrebarea mea este ce pierd eu ca si angajat daca nu am trecuta pe cartea de munca aceasta perioada, mentionez ca exista contract de munca inregistrat la itm pentru ambele locuri de munca si declaratii depuse la zi?
1 Va duceti la ITM si ii rugati sa va treaca experienta si pentru cealata dirma
sau
2. Acum totul se tine electronic la itm si nu ar trebui sa fie o problema pentru la ITM, dar va recomand pentru siguranta d-voastra sa va luati adeverinte de pe la toate locurile de munca in momentul cand schimbati acest loc. Pastrati contracte de munca si decizii incetare. Acum totul e electronic se spune ca nu vor mai fi probleme, dar trebuie sa avem si noi o siguranta ....
Mutarea cartii de munca
jay
Buna ziua,
sunt angajat la o firma de un an de zile (jumatate de norma) si de curand m-am angajat la un al doilea loc de munca (tot jumatate de norma). Cartea ... (vezi toată discuția)