avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca a intrat noul cod penal in viguare ,
codul de procedura atat penala cat si civila a fost adoptat in vara daca nu ma insel ! ( daca nu ma insel ca si perioada , oricum a fost adoptat)puneti codurile an aplicare,nu mai stati si amanati la nesfarsit .eliberati oameni nevinovati din puscariile mizere pline de paduchi si gandaci.pline de raie si mizerie,stand cate 25-30 de oameni an 12mp.cu un singur wc.mizer.rusine sa va fie mai va-n,trebati de-ce santem condamnati la cedo.

cand va intra in vigoare noul cod penal cei care mai au de executat si nu sunt eliberati pana atunci vor putea sa beneficieze de o recalculare a pedepsei?si daca li se reduce din pedeapsa vor mai avea parte si de eliberare conditionata?dar cei care erau minori la data infractiunii vor putea sa se elibereze conditionat la 1/3 din pedeapsa?nu-mi este clar .va rog .plizzzzzzzz
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 00:12, 11 Iunie 2011
Nu,Noul Cod Penal nu a intrat inca in vigoare.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie sau gratiere colectiva melinaR melinaR buna zioa poate cineva are informatii cu privire la amnistie sau gratieri colective poate sa indura presedintela sau parlamentul si de amarati de detinuti uni ... (vezi toată discuția)
Sustragere efectuarea pedepsei anemary29 anemary29 daca am primit o intrerupere a executarii pedepsei si nu ma mai reintorc in penitenciar ce se intampla?voi mai primi ceva ani in plus de detentie?voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal Adyonela Adyonela Buna seara. Se aude prin popor ca de la intrarea in vigoare a noului cod penal, anul de detentie nu se va mai considera 8 luni cum a fost pana acum , ci 6 ... (vezi toată discuția)