avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazine alimentare in vecinatatea scolilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazine alimentare in vecinatatea scolilor

Sunt interesat sa stiu daca legea imi interzice sa deschid un mic magazin alimentar, cu " de toate" sa zicem, in apropierea unei scoli?
Am gasit un apartament situat foarte aproape de o scoala, aprox. 30 metrii distanta, iar eu sunt interesat sa-l cumpar pentru a-mi deschide un mic magazin alimentar.
Intrebarea este daca am voie sau risc ? Intreb pentru ca nu doresc sa bag banii in ceva ce apoi nu pot folosi.

Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Anjelique , utilizator 00:31, 11 Iunie 2011
Cel mai bine ar fi sa va adresati la Camera de comert din orasul dumneavoastra , unde va vor indruma ce aveti de facut , intotdeauna am gasit acolo personal foarte cumsecade , care consiliaza cu foarte multa amabilitate . Pentru ca am detinut si eu o societate comerciala pana acum ceva timp in urma , stiu doar atat ca se poate deschide , nu aveti voie sa vindeti tigari , bauturi alcoolice si aveti obligatia de a vinde doar produse preambalate .
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2011
Anjelique, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piedici in obtinerea autorizatiei de functionare uNICKu uNICKu Buna ziua,detin un SRL de aproape un an,obiectul de activitate al societatii este \"4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Lege deschidere baruri/cafenele in apropierea scolilor. nicoleta vomvea nicoleta vomvea Buna ziua, Doresc sa imi deschid un mic bar/cafenea si spatiul pe care l-am gasit de inchiriat este in apropierea unei scoli (cca 50 m de scoala). Am ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv cererea unor clienti leontin68 leontin68 Am deschis un magazin mixt la tara,problema este ca,destul de multi clienti,imi cer sa comercializez si bauturi alcoolice,mentionez ca magazinul se afla la ... (vezi toată discuția)