avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde depun actele pentru somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde depun actele pentru somaj?

daca imi fac viza de flotant imi pot depune actele de somaj in jud in care am lucrat?domiciliu din buletin e in alt jud
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 11 Iunie 2011
Depunerea actelor se face la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca în raza caruia îsi are domiciliul sau, dupa caz, resedinta, solicitantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
Refuz primire acte pentru Şomaj Marius Nou Marius Nou Bună ziua, Am terminat studiile universitare şi am fost să depun actele pentru şomaj în localitatea unde am domiciuliul flotant (unde am terminat ... (vezi toată discuția)
Somaj RalucaGeorgiana1995 RalucaGeorgiana1995 tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt ... (vezi toată discuția)