avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta, proprietar cetatean strain
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta, proprietar cetatean strain

In cazul unei locuinte aflate pe teritoriul Romaniei, dar proprietarul este cetatean al unui stat din Uniunea Europeana si locuieste intr-un alt stat al Uniunii Europene. Cum trebuie sa procedeze respectiva persoana pentru a-si asigura locuinta?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 10:22, 14 Iunie 2011
Dupa parerea mea nu exista vreun impediment in asigurarea locuintei indiferent cui apartine atata vreme cat ea este situata pe teritoriul Romaniei. Proprietarul locuintei va trebui sa contacteze un asigurator, sa ceara o oferta si apoi sa solicite incheierea politei.
~ Conținut șters la cerere ~
Contactarea unui asigurator care practica asigurari online, este foarte facila si poate rezolva problema, inclusiv prin consiliere premergatoare completarii politei si anexelor.
Cu scuzele de rigoare fac completarea ca este vorba de asigurarea obligatorie a locuintelor.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie de locuinta ika ika Buna ziua, O firma de asigurari, agreiata pentru incheierea de asigurare PAD, recomanda un produs C................, care pe linga cele 3 riscuri, cuprinde o ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarii obligatorii a locuintei andapaun72 andapaun72 se poate face plata de asigurare obligatorie a locuintei si in alta localitate sau numai in cea in care se afla locuinta asigurata? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pentru locuinte Florentina Mihaela Florentina Mihaela As vrea sa stiu daca si de cand este obligatorie asigurarea locuintelor. Am primit zilele acestea mai multe telefoane de la diversi agenti de asigurari care ... (vezi toată discuția)