avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere concediu de crestere a copilului

Am o intrebare...
Sunt profesor si momentan in concediu de crestere a copilului, dar vreau sa-l intrerup acum in perioada de vacanta.
Intrebare... sunt platit pe perioada de concedii?

Alte discuții în legătură

Completare_carte_de_munca ibazs ibazs Buna ziua, am functia de profesor scolar si as dori sa aflu un raspuns la problema mea care este urmatoarea: In anul scolar 2008-2009 am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ChendeaLenuta ChendeaLenuta Buna ziua Momentan sunt in concediu pentru crestere copil care se incheie pe 13.07.2016 cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In termeni legali as putea sa ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa intrerup concediul de crestere al celui de al treilea copil daca il nasc pe al patrulea? Ralumaw Ralumaw Buna ziua! Momentan beneficiez de concediu crestere copil ( al 3lea, are 1 an si 4 luni) si voi naste la sfarsitul lui august (al 4lea copil). Cele 45 zile de ... (vezi toată discuția)