avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua
Momentan sunt in concediu pentru crestere copil care se incheie pe 13.07.2016 cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In termeni legali as putea sa incep munca cu o luna mai devreme de a termina concediul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:31, 22 Aprilie 2016
In timp ce sunteti in concediu crestere copil (CCC) puteti oricand sa suspendati CCC si sa reluati activitatea.
Multumesc!
Si daca vreau sa schimb locul de munca pot sa intrerup oricum concediul?
Da, puteti face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata dupa ccc oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Voi alege sa stau in CCC 1 an. Am urmatoarele intrebari: 1) Tatal poate intra in CCC si mai devreme de 11 luni ale mele, sau doar in luna a12 ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil lauracatoi2006 lauracatoi2006 Am intrat in ian. 2012 in concediu crestere copil, iar cand am completat cererea de acordare a indemnizatiei la primarie, mi s-a spus ca optiunea pentru 1 an ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu prenatal si vreau sa ma intorc la locul de munca predacorina predacorina buna ziua. am si eu o intrebare, sunt in concediu prenatal si vreau sa revin la locul d munk mentionez insa k copilul are 6 luni si jumatate iar indemnizatia ... (vezi toată discuția)