am functia de profesor scolar si as dori sa aflu un raspuns la problema mea care este urmatoarea:
In anul scolar 2008-2009 am fost incadrata la o anumita scoala ca profesor suplinitor, cu contract de munca individual, valabil pana in data de 31 august 2009. In 15 decembrie 2008 am nascut un copil si am beneficiat de concediu de crestere a coplilului pana la implinirea varstei de 2 ani, respectiv momentan beneficiez de concediu de crestere a copilului bolnav de la 2 la 3 ani.
Intrebarea mea este cine (ce institutie) trebuie sa completeze in cartea de munca perioada de la 1 septembrie 2009 si pana la finalizarea primului concediului, 15 decembrie 2010; respectiv perioada celui de-al doilea concediu in care ma aflu momentan?
Mentionez ca in aceasta perioada nu am avut nici un fel de contract de munca.
Daca nu ati avut contract de munca ce anume sa va completeze in cartea de munca? Inscrierea era facuta la suspendarea contractului de munca si la reluarea activitatii.
Plata concediu
alexia26
Am functionat ca profesor suplinitor in anu scolar 2008/2009 la o scoala.In noiembrie 2008 am nascut si am intrat in concediu de crestere copil. Pentru lunile ... (vezi toată discuția)