nellev a scris:
Pentru Havera :atunci cand in timpul vietii iubesti pe cineva cu adevarat si din tot sufletul,..iti doresti ca dupa moarte ,acea persoana sa nu sufere si datorita unui "copil teoretic".
Daca nu mi v-ati fi adresat in mod direct nu as mai fi intervenit in discutie pentru ca mi-am exprimat o data parerea si nu am facut-o cu intentia de va judeca hotararile, ci de a va expune o varianta foarte posibila, aceea ca la un moment dat, copilul dvs. (tot nu inteleg de ce ii spuneti ''teoretic'' :sorry:) sa isi schimbe parerea si/sau atitudinea (subscriu total la parerea @emmei_woodhouse ca a fost influentat de fosta sotie). Sau va caute ca sa va ceara iertare.
Nu ne permitem sa judecam pe nimeni si nu pun la indoiala dragostea si devotamentul fata de dvs. al actualei sotii. Am vrut doar sa vedeti toate implicatiile pe care le poate avea asupra vietii dvs. hotararea pe care ati luat-o, pentru ca sunt multe cazuri cand o presupusa mare iubire a fost doar dragoste de-o vara si oameni de buna-credinta au ramas fara nimic din prea multa bunatate sau incredere.
Ati primit sfaturi juridice foarte bune. Ignorati, va rog, mesajul meu daca v-a deranjat - va asigur insa ca a fost scris cu cele mai bune intentii.
Viata frumoasa si linistita va doresc :luck: