Buna ziua, sunt in divort si am un copil de 3 ani. Tatal a primit drept de vizita de vineri pana duminica, de doua ori pe luna, o sapt de craciun, o sapt de pasti , 2 sapt in vacannta de vara, 1 sapt in vacanta de iarna reglementatcu anii parii si impari. Eu am cerut la domiciliul meu de 2 ori pe sapt, in conditiile in care tatal lucreaza 24 ore, 72 ore, poate fii chemat la munca in orice clipa, domiciliaza in chirie. Iar copilul a fost lasat intr-o piata la o pers necunoscuta aprox. 1ora, in toamna, a fost gasit de mama mea dormind singur in casa si a mai fost lasat la o persoana cunoscuta aprox 3 ore de catre tatal sau. Cu toate aste spuse in instanta obtine acest drept de "vizita" . Ce as putea sa fac sa modific acest program cu care nu sunt de acord? Multumesc.
Nu cunosc situatia efectiva a probelor solicitate de dvs. in aparare pe programul de vizita, insa cele afirmate de dvs. trebuiesc probate in instanta cu interogatoriul paratului si 2 martori.
Formulati apel impotriva instantei de fond si solicitati completarea probatoriilor si/sau administrati probe noi in conditiile art.292 c.proc.civ.
Daca exercitati ambele cai de atac, apel si recurs si programul ramane totusi acelasi, ulterior pe cale separata, puteti formula ulterior o actiune de modificare a programului stabilit, avand in vedere ca hotararea instantei in privinta programului de vizitare nu are autoritate de lucru judecat.
Angajati avocat.