avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare copil 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare copil 3 ani

Buna ziua, sunt in divort si am un copil de 3 ani. Tatal a primit drept de vizita de vineri pana duminica, de doua ori pe luna, o sapt de craciun, o sapt de pasti , 2 sapt in vacannta de vara, 1 sapt in vacanta de iarna reglementatcu anii parii si impari. Eu am cerut la domiciliul meu de 2 ori pe sapt, in conditiile in care tatal lucreaza 24 ore, 72 ore, poate fii chemat la munca in orice clipa, domiciliaza in chirie. Iar copilul a fost lasat intr-o piata la o pers necunoscuta aprox. 1ora, in toamna, a fost gasit de mama mea dormind singur in casa si a mai fost lasat la o persoana cunoscuta aprox 3 ore de catre tatal sau. Cu toate aste spuse in instanta obtine acest drept de "vizita" . Ce as putea sa fac sa modific acest program cu care nu sunt de acord? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:26, 11 Iunie 2011
Nu cunosc situatia efectiva a probelor solicitate de dvs. in aparare pe programul de vizita, insa cele afirmate de dvs. trebuiesc probate in instanta cu interogatoriul paratului si 2 martori.
Formulati apel impotriva instantei de fond si solicitati completarea probatoriilor si/sau administrati probe noi in conditiile art.292 c.proc.civ.
Daca exercitati ambele cai de atac, apel si recurs si programul ramane totusi acelasi, ulterior pe cale separata, puteti formula ulterior o actiune de modificare a programului stabilit, avand in vedere ca hotararea instantei in privinta programului de vizitare nu are autoritate de lucru judecat.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta judecatoreasca AlexiaM AlexiaM Da, suna ciudat interpretare sentinta judecatoreasca, dar chiar exista aceasta problema pentru ca un judecator foarte \"iluminat\" a dat o sentinta pentru care ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare a minorului nicoleta15 nicoleta15 Buna seara! Am divortat anul trecut in luna iulie, minorul rezultat in urma casatoriei (care avea 10 luni la data respectiva)findu-mi incredintat. Tatal ... (vezi toată discuția)