avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Platile compensatorii se restituie in cazul reangajarii in cadrul fostei unitatii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 13 Iunie 2011
Cred ca ar trebui sa intrebati la unitate in ce conditii v-ati pensionat , in ce conditii va reangajati, care este regimul acelor plati .
Mariana Mucioiu a scris:

Platile compensatorii se restituie in cazul reangajarii in cadrul fostei unitatii ?

In ce conditii va reangajati ? ... decizia de concediere a fost declarata nula de catre instanta de judecata ?
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns ,doream sa stiu daca exista prevedere legala pentru aceste plati compensatorii -restituirea acestora !
Da, exista temei legal pentru restituirea acestor plati compensatorii dar numai in anumite situatii .. despre ce este vorba in cazul dvs?
Am litigiu ,disponibilizarea - decizia ....cu prevederile art.65 si 73 Codul Muncii ,coroborat cu prevederile art. 93 din CCM la nivel de unitate .

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii oana78 oana78 Buna ziua avand in vedere ca urmeaza o perioada cu foarte multe concedieri, am si eu urmatoarea nelamurire: Sunt angajata intr-o institutie publica in al ... (vezi toată discuția)
Concediere conf art. 65 ccm dikiss dikiss Buna ziua, Am fost concediata conf art 65 CCM, fara plata salariilor compensatorii pentru faptul ca in CCM la nivel de unitate este stipulat ca plata ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari colective andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! In cursul zilei de ieri am aflat ca se va inchide fabrica unde lucrez eu, singurii care vor ramane fiind agentii de vanzari, magazinul, si ... (vezi toată discuția)