avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua
avand in vedere ca urmeaza o perioada cu foarte multe concedieri, am si eu urmatoarea nelamurire:
Sunt angajata intr-o institutie publica in al carei CCM este stipulata plata salariilor compensatorii in caz de concediere.
Intrebare: Dupa primirea acestor salarii compensatorii, exista undeva in codul fiscal, un articol care sa imi interzica sa ma mai angajez in viitorul apropiat tot intr-o institutie publica?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 18 August 2009
Nu exista asa ceva.
Deci pot lua salariile compensatorii si apoi sa ma angajez imediat la o alta institutie publica?
Dar oare mai exista posturi vacante in aceste institutii :stunned:
In principiu nu cred ca se interzice asa ceva, nu am auzit pana acum sa ti se interzica sa muncesti :)
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Am intrebat deoarece am auzit o discutie cum ca daca beneficiezi de salarii compensatorii din administratia publica nu te mai poti angaja tot in administratie publica fara sa inapoiezi acele salarii, timp de 1 an de zile
Ultima modificare: Luni, 17 August 2009
oana78, utilizator
Eu v-am dat o parere, dar nu sunt foarte documentata pe legislatia din domeniul institutiilor publice, poate mai tarziu va va raspunde si cineva mai competent decat mine. :sorry:

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii gianinafiliuta@yahoo.com gianinafiliuta@yahoo.com Buna ziua. As vrea sa stiu daca ma mai pot angaja intr-o institutie bugetara avand in vedere ca am fost concediata dintr-o astfel de institutie beneficiind de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii cf oug 98/99 silone silone Buna tuturor, in cazul in care societatea la care lucrez va face concediere colectiva, suntem obligati sa aplicam prevederile OUG 98/99, art 32 cu privire ... (vezi toată discuția)
Oprire ajutor somaj in caz de salrii comensatorii in transe ? rozi88 rozi88 Buna ziua , Unei colege i se desface contractul de munca din motive care nu tin de angajat si conform CCM la nivel de unitate va primii salarii ... (vezi toată discuția)